geram mms hampeh!

Author: ~The One Who's Hate To Go~ Labels::

::12 feb 2011::
**di majlis bertandang Shahril n Hasila**

hihi. "terpaksa" mencelah picture Cik qema hari ini sebab sudah geram dengan MMS pihak tertentu. huhuu.. i tau lah hand phone i x canggih sangat, tapi kalau setakat nak hantar MMS xder masalah pun dulu. tetapi bila sekarang, semakin menjadi-jadi kesukaran menghantar MMS .
aduh~
so , hari ini, sudah lah i busy dengan majlis sanding Hasila n Shahril hand phone pule buat hal nak MMS c.Abang tak dapat pule.
Jadi paste picture kat cini je lah. setel. C. Abang sila tengok. dan senyum okey.

haha!!


0 comments |
There was an error in this gadget

Popular Posts

Total Pageviews

Lihat! Ini Saya Lagi.Fb!

TentangCikQemaManis

My photo
~CIk Qema!~ Jalan Lenggang-lenggok!

Cari Jangan tak Cari

banner 1 banner 2