Giler sedih malam neh :(

Author: ~The One Who's Hate To Go~ Labels::


****Cik Qema&Mha********Cik Qema&Mha********Cik Qema&Mha********

Bye-bye kamu yang best!


Sedih memang sedih bila Mha Cq dah berangkat pulang ke Kelantan lewat jam 930 tadi.. Mha tak bagi Cq hantar dia sebab nanti dia kata nanti Cq asyik duk cakap sedih sedih n nanti payah dah nak jumpa.

etulah yang kali ni memang terasa sedih sangat sebab tak tau kenapa. Padahal kami bukan banyak menapak macam dulu pergi sini sana lagi. Kalau dulu ada jer masa nak pergi Masjid Jamek lah AmcorpMall lah, Times square lah, mana-mana lagi lah.

Tapi sekarang wayang pun tgk 1 je. Masjid Jamek pun sekadar lalu sekali saja. Sebabnya kami lebih banyak duduk berbual sambil makan yang dia paling suka McD. Lepak sampai berejam kat situ berbual. hehe.. tu yang paling best. Mha banyak bercerita pasal itu ini. Tak jemu dengar pun. hehee..

Mha kata dia suka pic neh.. haha... alah comel ke abg?

Sedih giler sebab nanti Mha dah dapat posting kat mana-mana dan dia dah mula kerja. Nanti dah tak der masa lagi nak cuti-cuti panjang. Pastinya bila kerja banyak masa di habiskan di hospital. huhuu.. sedih lagi.

0 comments |
There was an error in this gadget

Popular Posts

Total Pageviews

Lihat! Ini Saya Lagi.Fb!

TentangCikQemaManis

My photo
~CIk Qema!~ Jalan Lenggang-lenggok!

Cari Jangan tak Cari

banner 1 banner 2