Hero yang terjerit-jerit

Author: ~The One Who's Hate To Go~ Labels::

Haha.. ada satu yang cq perasan bila menonton Transformers (Dark of the moon) yang mana si Hero neh memang sangat sukan menjerit. oh.. sebelum ni jarang sekali kan hero atau watak utama menjerit dengan penuh ketakutan seperti Mr.witwisky neh.





Enjoy sebab leh tengok robot-robot besi yang memang cun, hensem dan best.
Permulaan cerita macam agak slow sampaikan ada pakcik tu terus keluar. Eh dia tak rasa rugi ke. Hehhe.. tapi 45 minit sebelum tamat Michael Bay menyajikan santapan layar yang memang boleh tahan buat kita tak senang duduk.

Heroin baru pun macam comel "semacam" je. Tapi cq rasa lagi best kalau Megan Fox. hihii
Sehari sebelum dah booked tiket tapi lewat sampai. Sebab tgk kat Times Square dgn Mha n funis. Tapi lmbat sampai pula. Then tonton lah pada esok harinye.. Uhh.. dorang memang lambat. Movie start kul nam tp masuk kul 610.. nasib baik iklan panjang.. hahha***



0 comments |
There was an error in this gadget

Popular Posts

Total Pageviews

Lihat! Ini Saya Lagi.Fb!

TentangCikQemaManis

My photo
~CIk Qema!~ Jalan Lenggang-lenggok!

Cari Jangan tak Cari

banner 1 banner 2