M.h.A.

Author: ~The One Who's Hate To Go~ Labels::


Siapa tahu saya akan dapat free purse.
Dengan Froggy yang punyai kaki yang besar!~
Special Thanks too my M.h.a, sangat suka pada keduanya.
Indahnya, ianya datang pada hari pertama dan terakhir M.h.a di bulan jun.


Tengok~ sangat modern dia punya design. SUKA!
Sebab ake memang suka pada ciri-ciri purse yang berzip dan banyak bilik.
Malahan purse ini tidak tebal dan sangat mudah dibawa.
erm.. Nanti ake letak mini pic kamu ya.. ehh.. pic kita berdua pun sesuai juga!
hehehe.. Ake Suka!
This my new Froggy! ehhe.. comel kah?
Cik Lala suka-suka geli bila memegangnya.
Memang tercapai misi m.h.a sebab tidak mahu sesiapa peluk kecuali Nur Akhmal Sahaja..
~jadi Pegang Boleh~

Asalnya terlalu mengidamkan stitch yang bergigi rongak dan bertelinga berlubang itu.
Tetapi ini pun sudah cukup comel dan sangat seronok memeluknya!
eheh.. mungkin stitch lain kali ya M.h.A! nak jugak! hehe..

PleaseTakeNote:CepatDatangLagiAbg!

1 comments |

Kenduri..?

Author: ~The One Who's Hate To Go~ Labels::


Sabtu lalu~Pergi kenduri orang kawen. Sangat tidak sabar mahu makan nasi minyak orang kawen.
Sebab mungkin sudah lama tidak merasa~
Bila sampai saja duduk-duduk kejap terus makan. Erm, nasi dia best juga.. Seronok dapat makan. Alhamdulillah~!

Ni saja suka-suka upload gambar bersama cik Hasila dengan eryna~! sangat comel mereka berdua..
Kawan Baru~Lama~Kini dan Selamanya~
Hana rite? Confuse both of them..
.....Eryna suka maksu dia je.. huhu..


PleaseTakeNote:ManeNtahPegiPicPengantin..

0 comments |

Hanya Lagu~

Author: ~The One Who's Hate To Go~ Labels::


Sudah pergi~
Hanya lagu menjadi peneman.

0 comments |

Bertuah..?

Author: ~The One Who's Hate To Go~ Labels::



Kamu Bertuah..?


Mestilah


Kenapa?


Sebab memiliki Kamu.


PleaseTakeNote:Kuneng:M.h.A
Hijau:AkE

2 comments |

Unprofessional .. ? ..

Author: ~The One Who's Hate To Go~ Labels::

Kalau kamu macam mana ya?
hari-hari mengadap PC (Personal Computer) yang sama.
buat benda yang sama.

uh.

Untuk sebulan dua mungkin sangat bermakna kehidupan sebegitu..
Masuk bulan ketiga seperti pokok duit-duit yang hidup menumpang saja!
Tapikan bila sudah tersangat lama,
terasa pulak semacam mayat hidup pula.

haha.

Ada tak yang lagi teruk dari itu semua?
Bila kita bercakap tentang perkara -ve di tempat kerja dan mengenai kerja,
harus pula orang lain kata
" u selalu -ve kan orang, u jangan selalu -ve orang.. bla~bla~

Oh.

Aku harus tidak me-ve kan klik ku,
mungkin mereka juga akan merasa seperti ku.

erm?

0 comments |
There was an error in this gadget

Popular Posts

Total Pageviews

Lihat! Ini Saya Lagi.Fb!

TentangCikQemaManis

My photo
~CIk Qema!~ Jalan Lenggang-lenggok!

Cari Jangan tak Cari

banner 1 banner 2