His Convocation ?

Author: ~The One Who's Hate To Go~ Labels::



Petang sebentar tadi,MHA ada ajak CQ pegi majlis konvo dia kat Ulu Kinta Perak pada Oktober 2011 nanti. Oh mula-mula CQ memang geramlah sebab majlis konvo CQ dulu dia tak attend pun.

Hah.

Walaupun majlis tu dalam negeri yang sama.

huh!

Geram ler sangat masa itu. Masa itu muka memang tidak berapa nak happy lah.
Sungguh.

Tapi sebab adik beradik CQ yang memang ramai tu datang semua, hati bahagia juga.
Hmm kalau ikut kan hati perempuan memang nak marah-marah lepas tu nak merajuk-merajuksampaitak sudah.

Tapi..,

Tapi mengenangkan kami ini memang jarang sangat nak berjumpa telan sajalah pahit macam manapun.

Masa itu sangat tahu yang MHA adalah orang penting dalam hidup CQ.
Bukan apa hari penting macam itu memang nak semua yang kita sayang ada , betul tak.
Even MHA sendiri nak jugak CQ datang ~



CQ bersama orang paling best masa konvo, Puan Hasila!


SEMOGA BERJAYA!!!

haha,

mula-mula buat-buat tanya nak CQ dtg ke tidak.
Then MHA reply, 'up 2 you lh'

oh,

CQ reply 'maksudnya xnak sangatlah CQ dtgkan?'
hihii.. pastu mula lah dia pusing-pusing cari ayat nak jugak CQ datang.
Hadooii..
Nasib baiklah buah hati~

em, okey lah MHA kt tengok lah macam mana ho.
CQ try tgk jadual ,
kalau okey i try the best for you eh.
Tapikan bila ingat balik pasal konvo itu,
MHA pun ada teman CQ jugak .
Hihi..
Hari sebelum majlis dia sempat teman CQ ambil jubah dekat dewan univeresiti.
dan oleh sebab kami tiada photo bersama pada hari konvo tersebut, kami pose pic kat studio.
haha.
Masa itu sanggup dia ponteng kelas~ huhu.. Then kalau tidak silap, MHA ada exam pula seblah petang CQ konvo tu. Huhuu, Saja tak mahu buat faham~







0 comments |
There was an error in this gadget

Popular Posts

Total Pageviews

Lihat! Ini Saya Lagi.Fb!

TentangCikQemaManis

My photo
~CIk Qema!~ Jalan Lenggang-lenggok!

Cari Jangan tak Cari

banner 1 banner 2