Giler sedih malam neh :(

Author: ~The One Who's Hate To Go~ Labels::


****Cik Qema&Mha********Cik Qema&Mha********Cik Qema&Mha********

Bye-bye kamu yang best!


Sedih memang sedih bila Mha Cq dah berangkat pulang ke Kelantan lewat jam 930 tadi.. Mha tak bagi Cq hantar dia sebab nanti dia kata nanti Cq asyik duk cakap sedih sedih n nanti payah dah nak jumpa.

etulah yang kali ni memang terasa sedih sangat sebab tak tau kenapa. Padahal kami bukan banyak menapak macam dulu pergi sini sana lagi. Kalau dulu ada jer masa nak pergi Masjid Jamek lah AmcorpMall lah, Times square lah, mana-mana lagi lah.

Tapi sekarang wayang pun tgk 1 je. Masjid Jamek pun sekadar lalu sekali saja. Sebabnya kami lebih banyak duduk berbual sambil makan yang dia paling suka McD. Lepak sampai berejam kat situ berbual. hehe.. tu yang paling best. Mha banyak bercerita pasal itu ini. Tak jemu dengar pun. hehee..

Mha kata dia suka pic neh.. haha... alah comel ke abg?

Sedih giler sebab nanti Mha dah dapat posting kat mana-mana dan dia dah mula kerja. Nanti dah tak der masa lagi nak cuti-cuti panjang. Pastinya bila kerja banyak masa di habiskan di hospital. huhuu.. sedih lagi.

0 comments |

Hero yang terjerit-jerit

Author: ~The One Who's Hate To Go~ Labels::

Haha.. ada satu yang cq perasan bila menonton Transformers (Dark of the moon) yang mana si Hero neh memang sangat sukan menjerit. oh.. sebelum ni jarang sekali kan hero atau watak utama menjerit dengan penuh ketakutan seperti Mr.witwisky neh.





Enjoy sebab leh tengok robot-robot besi yang memang cun, hensem dan best.
Permulaan cerita macam agak slow sampaikan ada pakcik tu terus keluar. Eh dia tak rasa rugi ke. Hehhe.. tapi 45 minit sebelum tamat Michael Bay menyajikan santapan layar yang memang boleh tahan buat kita tak senang duduk.

Heroin baru pun macam comel "semacam" je. Tapi cq rasa lagi best kalau Megan Fox. hihii
Sehari sebelum dah booked tiket tapi lewat sampai. Sebab tgk kat Times Square dgn Mha n funis. Tapi lmbat sampai pula. Then tonton lah pada esok harinye.. Uhh.. dorang memang lambat. Movie start kul nam tp masuk kul 610.. nasib baik iklan panjang.. hahha***



0 comments |
There was an error in this gadget

Popular Posts

Total Pageviews

Lihat! Ini Saya Lagi.Fb!

TentangCikQemaManis

My photo
~CIk Qema!~ Jalan Lenggang-lenggok!

Cari Jangan tak Cari

banner 1 banner 2