Selamat Hari Lahir Hasila!

Author: ~The One Who's Hate To Go~ Labels::

oh terlupakah?
patut lah bila tengok date kat PC office hari ni macam ada yang tak siap je.
Nak balik tadi pun macan tak sedap pandang bila tengok time n date kat PC.
Oh, bila pulang ke rumah barulah terperasan bahawa sesuatu yang penting telah tertinggal oleh aku

Masa tu mula gelabah nak cari Hp. cari nama "LAmanje@celcom" oppss.. tiada? how come? haahh! baru teringat aku dah tukar HP dari beberapa hari lalu. Langsung tidak menyalin nama-nama lain dari sim card asal. oh.. bila cari balik HP lama, nak on tapi tiada sim card pula. Aduhai.. memandangkan time dah hampir berbuka, aku tidak jadi meneruskan. Hanya sempat on Broadband dan terus taip HAPPY BIRTHDAY di laman Facebook puan Hasila. uhh.. time tulis tu.. rasa macam tak guna sangat. macam mana boleh terlupa tentang tarikh penting sahabat yang dulu susah senang bersama. Aku memang rasa bersalah pula.

Yelah sejak Puan Hasila berjauhan kami dah jarang contect. tak rindu ke? rindu. Tapi rasa macam penyibuk pula nak text msg kat Hasila sebab dia pasti selalu bz. Aku pula jarang bertanya tentang itu ini perihal pregnant puan Hasila. Terukan? huhuuu..

Sebenarnya bukan tidak mahu. Memanandangkan setiap hari aku sarat dengan maslah harian . Kadang mereka yang jauh dari radar kehidupan terabai begitu sahaja. Jadi tak hairanlah bila aku lupa dan terlupa.

Jadi , Hasila, k.akma minta maaf sebab tahun ni lambat wish for u as a sister. Jauh di lubuk hati selalu terkenangkan zaman kita di menara gading dulu. itulah kenagan paling manis antara kita. Yang tidak boleh lupa.

xnak ketinggalan mendoakan LA kat sini supaya La sentiasa menjadi yang pertama dan terbaik dalam hidup. Bahagia bersama Suami tercinta, bersama anak-anak nanti. Senyum selalu yeh!


Words for u HASILA..
La yang bawa lebih banyak kegembiraan dalam hidup k.akma sebelum sesiapa lain mengenali k.akma
la juga memotivasikan semua yang k.akma terkecewa
La sentiasa ada walaupun yang lain tak kenal pun siapa k.akma
La menyokong k.akma dan hanya La yang berbangga dengan k.akma
Hanya La yang menerima k.akma seadanya
Hanya La kawan k.akma dunia Akhirat
Dan Sampai bila-bila k.akma tidak akan pernah melupai kamu
Walau setua mana pun kita nanti k.akma harap segala kenangan kita dulu akan kekal terpahat dalam hati.

La.. ingat lagi tak pic pic ni..

Pic neh time Aku dan Hasila buat bengkel kat Trong Perak. Dalam hutan. hehe.. time org bagi arahan ktorang duk snap snap dan snap lagi.. hehe.. x pernah puas snap.. lantak lah orang nak kata ap pun. Masa tu mane laa ader duet nak beli Cam Digital ke DSLR ke.. hehe,, pkai Hp je.. cantik jugak.. kan La?


kan ke kita neh dah macam adik beradik . hehe.. nampak sangat aku kakak.. hehehee..


Hihiii... pic neh ktorng malu nak lompat banyak kali sebab ramai yang pandang. Last-last sekeping neh jugak yang jadi.. hhahaa.. lucu tul pic neh..La jatuh dulu.. La tunjuk K.akma.. hihiii..

comelnye time anak dara dulu kan kann..
Aku dengan baju pinjam dan tudung pinjam.. time neh kursus protokol kat hotel UUM yang baru bukak. Sedap giler masakan dia. Almaklumlah, jarang makan hotel hihiiiii..


ni dah grad. time neh ktorang duk kat dewan kedua .. tgh tgu giliran nak masuk dewan MAS... lala kat hujung yang pertama.. aku pulak kat hujung.. hihiiii..mane leh bagitau.. yang penting time ni je aku n La x leh nak snap snap macam selalu. sebab? kena duduk jauh jauh.. huuhuuu... sedih.. muka aku memang monyok .. tak puas hati dengan diri sendiri.. hahaha!



Sayang Hasila

0 comments |
There was an error in this gadget

Popular Posts

Total Pageviews

Lihat! Ini Saya Lagi.Fb!

TentangCikQemaManis

My photo
~CIk Qema!~ Jalan Lenggang-lenggok!

Cari Jangan tak Cari

banner 1 banner 2