hihi.. tetiba teringat pule.

Author: ~The One Who's Hate To Go~ Labels::


Teringat pula time mula-mula kenal dan berdating. oh. **Malu** memang ada.
Jumpa pun jarang-jarang sebab masing-masing berada jauh.
Tersenyum lagi.
Orang kata bila dah bercinta dunia macam kita yang punya sampai ignore kat semua orang.
Gitu eh..? Cq dah rasa pun. time tu M.H.a nak hantar Cq kat stesen bus yang mana masa tu Cq nak bertolak balik ke Kedah sebab sambung sem. Maklum lah muka pagi. Berseri-seri apatah lagi dah janji nak jumpa dengan dia.

**time neh Cq dah ada kat dalam bus. hihii..sempat snap pic m.H.a~**

**tak sedar**

Bila jumpa macam kembang mekar je bunga dalam hati... aww.
hihi.. borak pun senyum-senyum.. borak kosong je. Ntah apa dan lupa.
Bila bus datang, Cq terus naik bus tanpa check ticket kat depan pintu bus. cari tempat duduk dan terus duduk. M.h.a yang hantar duk kat tepi bus 2. sunguh langsung x sedar yang ada mata memandang gelagat kami.. bila bus jalan, pakcik tu sound 'kamu neh asyik bercinta sampai x nampak org kiri kanan ke?' oh.. sentap la jugak. Baru sedar yang bus tu stuck lama sebab tunggu sorang lagi penumpang tak cukup. Padahal penumpang ah ada dalam bus. haha! adoi.. malu pun ada.. geram pun ada..


0 comments |
There was an error in this gadget

Popular Posts

Total Pageviews

Lihat! Ini Saya Lagi.Fb!

TentangCikQemaManis

My photo
~CIk Qema!~ Jalan Lenggang-lenggok!

Cari Jangan tak Cari

banner 1 banner 2