Serius Turunkan!

Author: ~The One Who's Hate To Go~ Labels::

CQ Dah Tembam.. ooohh.. tidakk!!

Sehingga ke hari ini, berat badan CQ turun naik tidak menentu. Sekajap turun sekejap sahaja naik. Aiihh.. selera makan memang sangat bertambah-tampah pula sekarang ni.
hiiihii.. disebabkan itu, CQ dah jarang nak Text Multimedia kat MHA. Dia ada juga bising-bising bertanya kenapa liat sangat nak MMS. Hoh! tau pun . hihii.. CQ dah rasa pipi macam kueh pau yang sedap tu. Haddooi...

Yeah!! berjaya makan ikan bakar! sedap sgt!!


Almaklumlah, setiap pagi mesti nak makan nasi lemak.. huhu.. dah tahu bahaya makan jugak. dah tahu akan menggemukkan makan juga. sebab? Sedap sangat yang akak tu buat~Kalau MHA tau ni** mesti dia cubit2 CQ. huhu.. jangan marah tau.. nak diet laa ni~

Kadang-kadang, CQ puasa juga. Rajin kan diri. Dah malas nak peluhkan diri~ Setakat ini, puasa amat berkesan. Cuma puasa sahaja pada isnin dan khamis, selama 3 minggu, berat CQ sudah turun 2kg, ohh,, mudahnya! tapi bila tgk dah turun tu.. mula lah tak ingat nak puasa lagi.. dah lupa.. pastu p timbang naik lagi 1kg.. huhuu.. ala.. dah tak best kan..

Kami keletihan.. penat lah.. 1 round je pun.. hhaha

Ada juga banyak terfikir sampai nak p gym kat ofis tu. okey jugak kalau p at least lepas keja boleh je nak p. tapi sebab tiada transport dan macam-macam jenayah yang berlaku sekarang ni. Jadi tak berani nak p. Nanti comfom balik malam. Huuuiihh.. Takut lah nak jalan sorang-sorang kat KL ni.

Yeeewww! Buai laju2 sampai rumah Ake!
**rumah MHA pun best jugak.. makn nasi dagang Ma kamu buat~besttnyee!

Kasut yang sangat best pakai walaupun tak pakai stokin.. hahha!

Jadi last solution kena paksakan diri keluarkan peluh dengan berjogging, buat pun time weekend je pun. Kalau sorang memang x nak lah. Tp nasib baik ada juga yang sudi nak temankan.
hiihii.. Tapi time nak bangun p tu yang paling liat.. huhuu.. sebab dah set sabtu kan cuti.. naaaaakkk bangun lambat~ hhaahaa..


ps: Umi cepat tolong belikan i stokin rm0.99 kat Giant tu k.. i nak tiga pasang.. huahuaa!
Thanks Beb!

0 comments |
There was an error in this gadget

Popular Posts

Total Pageviews

Lihat! Ini Saya Lagi.Fb!

TentangCikQemaManis

My photo
~CIk Qema!~ Jalan Lenggang-lenggok!

Cari Jangan tak Cari

banner 1 banner 2