Jalan-jalan jumpe En.Askar**

Author: ~The One Who's Hate To Go~ Labels::


Wah.. amat bertuah sekali bila di ajak Mha ke UPNM.. (Universiti Pertahanan Nasional Malaysia) apa..? Mha dah nak jadi askar kah?.. eh... bukan lah u ols.. hehe.. his younger brother lah, Muhamad Hazim.. atau fuzimhehe.. best2! sebab?

yang 1 : dah lama sgt x kejumpaan Mha cik qema neh... windu**!!
yang 2: dah le lama sgt cik Qema tidak berjalan-jalan.. Attooii!
yang3: erm.. leh x nak cakap lagi cik Qema windu Mha ! hhehee
Bonus pule: leh joining together family Mha. Semua ada. Hehehe! Malu**

Bestnye Bejalan-jalan kan. Lebih-lebih lagi bersama yang tersayang dan terbest! hehe.. yang sebelah cik Qema tu, Mha n lagi satu Mohd hanis @ funis..
kami tebal pule.. kata Mha..
opss.. patutnya ini pic yang upload kat atas, heheh.. erm yang baju askar tu Fuzim.. masa 1st time jumpa dulu jambu air je muka.. tp bila 1 bulan kat UPNM neh dah jadi garang laa pulak.
jadi semoga berjaya Fuzim dan menjadi pegawai yang berjaya!
dan kak Yong Nisha yang tudung hitam tu~ Sepupu Mha. Nice gurl. hehee

Kami berdua yang dekat2.. bila jauh-jauh masih dekat di hati~ time ni tgh tunggu Fuzim amik sijil cuti ...

Cik Qema suka giler kat budak kecik neh.. Bijak sgt. hehhe.. Bijak pandai orangnye, nama dia Wan Haikal @ Fukai~. anak buah Mha yang 1st.
dia boleh taip kat google search : "game ps3 transformer yang betul-betul punya"
hahha!! Comelnye budak ni!!!
cubit-cubit!
eh.. ktorang tgh makan. sempat lagi bergambar. Baju kamu pink pule Mha. Dalam batu ada taman eh. hhehe..

0 comments |
There was an error in this gadget

Popular Posts

Total Pageviews

Lihat! Ini Saya Lagi.Fb!

TentangCikQemaManis

My photo
~CIk Qema!~ Jalan Lenggang-lenggok!

Cari Jangan tak Cari

banner 1 banner 2